نوستالژی با کیک کدو بادمجان پنیری, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. آشپزی
  6. /
  7. نوستالژی با کیک کدو بادمجان پنیری

نوستالژی با کیک کدو بادمجان پنیری

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت سوران: ترکیب کدو سبز و بادمجان از قدیم وجود داشته، اما انگار دیگر دارد از یادها می رود. برای همین طرز تهیه غذایی را به شما آموزش داده ایم که کیک کدو بادمجان نام دارد و شما را یاد قدیم ها می اندازد.

 

مواد لازم:

  • بادمجان 2 عدد
  • کدو سبز 2 عدد
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • خامه ترش 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه کیک کدو بادمجان پنیری

طرز تهیه:

 

1. ابتدا کدو را به صورت نواری برش داده و بشویید و داخل آبکش قرار داده و خوب خشک کنید. کدو را به همراه مقداری آبلیمو و کمی روغن زیتون و فلفل و نمک داخل نایلون قرار داده و نیم سات داخل یخچال استراحت دهید.

 

2. بادمجان را پوست کنده و به صورت نوارهای باریک برش بزنید و به آن نمک زده و 15دقیقه استراحت دهید و بعد آن را شسته و خوب خشک کنید و در در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

 

3. کدو را نیز بعد از استراحت دادن خشک کرده و در روغن سرخ کنید.ظرفی مناسب را انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید ، لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید و روی آن مجدد کمی پنیر قرار دهید.به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید .

 

4. لایه آخر را با خامه ترش بپوشانید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید ، ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی کیک آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس به همان صورت داغ برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید.

  طرز تهیه کباب های ژاپنی

 

نکات:

 

1) در صورت تمایل بین لایه ها گوجه سرخ شده (حلقه شده) هم قرار دهید.

 

2) این کیک را میتوانید تنها با بادمجان و گوجه هم طبخ کنید.

 

3) در صورت تمایل بین لایه ها مقداری گرد غوره یا گرد لیمو عمانی هم بپاشید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/424422/نوستالژی-با-کیک-کدو-بادمجان-پنیری

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سه + 4 =

آراد برندینگ
فهرست