شله زرد, پختن شله زرد, درست کردن شله زرد, دسر, شله زرد, طرز تهیه شله زرد, مواد لازم برای تهیه شله زرد, نحوه پختن شله زرد

شله زرد

بستنی ، دسر, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

shole-zard02

مواد لازم:

برنج ۷ پیمانه

زعفران آبگرفته غلیظ شده با هل یک مثقال

شکر ۳۰۰ . ۲  کیلوگرم

روغن ۱۰۰ گرم

کره یک قالب ۱۰۰ گرمی

آب ۱۴ پیمانه

دارچین به مقدار لازم برای تزئین

خلال بادام ۱۵۰ گرم

نمک یک دوم قاشق چایخوری

خلال پسته و بادام ۵۰ گرم برای تزئین

گلاب و عرق بهارنارنج ۱ پیمانه از هر دو

طرز تهیه :

ابتدا برنج را سه چهار بار می شوئیم و ۴ برابر برنج آب ریخته با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. وقتی مغز آن پخته شد شکر را با کمی آب جوش آورده و داخل قابلمه ریخته و روغن آب شده همراه کره را هم به آن اضافه می کنیم. در آخر زعفران آبگرفته و هل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم. خلال بادامها را هم داخل آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرام آرام هم می زنیم تا جا بیفتد و آب نیندازد.

آب شله زرد نباید زیاد باشد و یا کم باشد نه خیلی سفت و نه خیلی شل.

بعد از کشیدن در ظروف مورد نظر با دارچین و خلال بادام و پسته روی آنرا تزئین می کنیم.

shole-zard

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پانزده − 13 =

فهرست