طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. آشپزی
  6. /
  7. طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید

طرز تهیه ماهی با روکش خامه و شوید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت بدونیم: ماهی با روکش خامه و شوید غذایی است خوشمزه و عالی برای مهمان های خاص و در عین حال ساده و آسان برای روزهای پر مشغله.

مواد لازم:

  •     ۴ فیله هر نوع ماهی سفید
  •     ¾ فنجان خامه ترش
  •     ½ قاشق چای خوری نمک + مقداری نمک برای خواباندن در گوشت ماهی
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه + مقداری فلفل برای خواباندن در گوشت ماهی
  •     ½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
  •     ½ قاشق غذاخوری شوید خشک کرده فریز شده (یا ۱ قاشق چای خوری شوید تازه)
  •     ۳ حبه سیر
  •     ۳ عدد پیازچه
  •     ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  •     آب نصف لیمو
  •     ۱/۳ فنجان پنیر پارمزان

 

ماهی با روکش خامه و شوید

طرز تهیه:

با ¾ فنجان خامه ترش شروع می کنیم. ½ قاشق چای خوری نمک، ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه، پوست رنده شده لیمو و شوید را به آن اضافه می کنیم.

 

ماهی با روکش خامه و شوید

 

۳ حبه سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. قسمت سفید پیازچه ها را ریز ریز می کنیم. (قسمت سبز پیازچه ها را برای تزئین نگه دارید.)

 

 

ماهی با روکش خامه و شوید

½ قاشق چای خوری فللفل قرمز آسیاب شده (اگر غذای تند دوست ندارید می توانید کمتر فلفل بریزید.) و کمی آب لیمو به اندازه ¼ لیمو را به مواد اضافه کرده خوب هم می زنیم و داخل یخچال کنار می گذاریم.

 

ماهی با روکش خامه و شوید

 

 

فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو طرف فیله های ماهی ذوب شده را چاشنی نمک، فلفل سیاه، مقداری شوید و کمی آب لیمو (۱/۴ لیمو) بزنید.

 

ماهی با روکش خامه و شوید

فیله ها را روی سینی فر یا روی کاغذ روغنی قرار دهید و یک لایه نازک روی آن ها خامه بریزید. سپس روی خامه ها پنیر پارمزان بریزید.

  دستور تهیه یک صبحانه تابستانی

 

ماهی با روکش خامه و شوید

بگذارید فیله ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزد. البته بستگی به ضخامت فیله ها دارد و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در حالت گریل قرار دهید تا روی ماهی ها سرخ و مایل به قهوه ای شود.

 

ماهی با روکش خامه و شوید

روی ماهی را با پیازچه ها تزئین کنید و همراه با سبزیجات تازه یا برنج میل کنید.

 

ماهی با روکش خامه و شوید

 


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/424942/طرز-تهیه-ماهی-با-روکش-خامه-و-شوید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

برچسب ها
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

11 + شانزده =

آراد برندینگ
فهرست