سالاد و ترشی

ترکیبِ سیب زمینی و سالاد تربچه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب سایت آوای سلامتی: سیب زمینی های با خردل و سبزی ها معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.

مواد لازم:

 

  •  سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : 500 گرم
  •  خیار , نازک حلقه شده : 1 عدد
  •  نمک : 2 قاشق چای خوری
  •  تربچه , نازک حلقه شده : 1 دسته
  •  خردل : 1 قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
  •  مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

 

سیب زمینی و سالاد تربچه

 

 

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .

2. در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از 30 دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .

3. خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .

4. در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/431238/ترکیبِ-سیب-زمینی-و-سالاد-تربچه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا