قیماق (کاچی), دسر, دسر عصرانه قیماق, روش درست کردن قیماق, طرز تهیه قیماق, قیماق, کاچی, نحوه پخت قیماق, نحوه پخت کاچی

قیماق (کاچی)

بستنی ، دسر, دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

gheimagh02

مواد لازم:

آرد گندم ۵۰۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم

گلاب و بیدمشک ۱ لیوان پر

زعفران آبگرفته کمی کمتر از یک مثقال

خلال  پسته  برای تزئین

شکر ۱ کیلو

کره ۲۵۰ گرم

آب ۱۳ لیوان پر

طرز تهیه :

آب و شکر را می گذاریم خوب بجوشد و قوام بیاید . سپس زعفران غلیظ آب گرفته و گلاب و بیدمشک را اضافه کرده و گاز را خاموش می کنیم. آرد را خالی و بدون روغن خوب تفت می دهیم تا خرمائی رنگ شود. روغن و کره را بدون آب کردن در آرد ریخته و با حرارت خیلی کم سرخ می کنیم تا کره و روغن کاملاً آب شوند. اکنون گاز را خاموش می کنیم و شربت ولرم را در آن ریخته و مرتب هم می زنیم به میزانی که خیلی شل نباشد . اگر سفت بود کمی شربت اضافه کرده و اگر شل بود کمی روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن برچیند.

قیماق را در ظرف ریخته و با کمی خلال بادام و پسته تزئین می کنیم.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

چهارده + 4 =

فهرست