طرز تهیه کیک شاتوت و جو برای رژیمی ها, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, رژیمی, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, شیرینی رژیمی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کامور, کیک, کیک رژیمی, مواد لازم

طرز تهیه کیک شاتوت و جو برای رژیمی ها

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

کیک رژیمی شاتوت

طرز تهیه دسر رژیمی و خوشمزه شاتوت

مواد لازم :

آرد : ۲۳۰ گرم

وانیل : ۱ قاشق چای خوری

پودر دارچین : ۱ قاشق چای خوری

جوی دو سر : ۲۰۰ گرم

کره : ۱۷۰ گرم

نمک : نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای داخل کیک :

مارمالاد شاتوت : ۴۴۰ گرم

آرد ذرت : ۴۵ گرم

آب لیمو : ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود . قالب را چرب کنید و درون آن کاغذ روغنی بیندازید . در ظرفی جوی دوسر ، آرد ، دارچین ، کره و نمک را مخلوط کنید . مواد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت پایین روشن کنید . بعد از یک دقیقه سرعت مخلوط کن را بالا ببرید و برای دو دقیقه مواد را مخلوط کنید .

دو سوم مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و کف ظرف پخش کنید و در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود . در این فاصله در ظرفی مارمالاد شاتوت ، آب لیمو و آرد ذرت را مخلوط کنید تا خوب یک دست شود .

مخلوط مارمالاد شاتوت را در قالب بریزید و دوباره مخلوط جو را اضافه کنید و خوب پخش کنید . قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کیک آماده شود .

بعد از آن اجازه دهید کیک خنک شود  و سرو کنید .

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

فهرست