آشپزی

استیک و سیب زمینی؛ باکلاس و اعیانی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت روزیاتو: برای طبخ این غذا باید توجه داشته باشید که زمان پخت استیک به ذائقه شما بستگی دارد، اگر استیک آبدار دوست داشته باشید، بهتر است گوشت را به مدت کمتر از ۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید. در غیر این صورت، آن را برای زمان طولانی تر باید بپزید.

مواد لازم:

  •     ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  •     ۴۵۰ گرم استیک
  •     ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     نمک
  •     فلفل سیاه
  •     ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر مونتری جک
  •     خامه ترش
  •     سالسا (اختیاری)
  •     ۲ عدد پیازچه خرد شده

 

طرز تهیه استیک و سیب زمینی

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

 

 2-سیب زمینی را به خوبی شسته و سپس آنها را حلقه ای برش دهید. سپس درون یک کاسه ریخته و روی آنها روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا بریزید.

 

3- سیب زمینی ها را درون سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته و سطح آنها طلایی شود.

 

4-روی استیک ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. آنها را با حرارت زیاد درون تابه تفت دهید. سپس ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و پس از این زمان، گوشت ها را به شکل مکعب های کوچک برش دهید.

 

5-درون تابه چدنی یا قالب، سیب زمینی ها را بچینید.  استیک ها را روی آنها بریزید و در آخر هر دو پنیر را اضافه کنید. تابه را درون فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند.

 

6-این غذا را به صورت گرم با خامه ترش، سس سالسا و پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/452285/استیک-و-سیب-زمینی-باکلاس-و-اعیانی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا