آشپزیآموزش

سبزی پلو

sabzipolo

مواد لازم برای 4 نفر :

برنج : سه تا چهار پیمانه

سبزی پلو: (تره ، جعفری، گشنیز، شوید) 500 گرم

نمک و روغن

طرز تهیه:

برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب سرد و نمک خیس کنید.

در قابلمه  مناسبی تا یک سوم آب بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. بعد برنج را اضافه کنید و بسته به نوع برنج بعد از حدود هفت و هشت دقیقه برنج را آبکش کنید.

سبزی را شسته، خشک کرده و کاملاً خرد کنید، داخل همان آبکش ، خوب با برنج مخلوط کنید، طوری که برنج له نشود.

کف قابلمه را به دلخواه سیب زمینی ورقه شده یا نان لواش بچینید و مخلوط سبزی و برنج را داخل آن بریزید.

بعد از نصف استکان مخلوط آب جوش و روغن روی آن بریزید و برنج را دم کنید.

حدوداً 45 دقیقه زمان برای دم کشیدن برنج لازم است.

و بعد همراه با چاشنی مورد نظر(ماهی، ماهیچه، تن ماهی و …) سرو کنید.

نکته :

دقت کنید سبزی را قبل از خرد کردن خوب خشک کنید تا هنگام خرد کردن آب نیندازد.

اگر مقداری سیر  تازه هم به این سبزی اضافه کنید؛ طعم  و بوی خیلی بهتری میگیرد.

سعی کنید در انواع غذاهایی که نیاز به سبزی دارند. از سبزی تازه استفاده کنید.

این غذا برای افراد مبتلا به چربی خون بالا، بیماری های قلبی و پرفشاری خون بسیار مفید است. بهتر آن است که سیرتازه و شویده تازه آن زیاد باشد.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا