آشپزیآموزش

هویج پلو

havijpolo

مواد لازم :

ـ برنج ۲ پیمانه

ـ مرغ ۲۰۰گرم

ـ هویج ۲ عدد درشت

ـ خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری

ـ آبلیمو ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری

ـ شکر ۱ استکان

ـ روغن به میزان لازم

ـ نمک به میزان لازم

ـ زعفران دمکرده ۲ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سرخ شده به میزان لازم

طرز تهیه :

مرغ را با نمک و پیاز بپزید وقتی پخته شد آنرا از هم باز و زعفرانی کنید.

هویج را خلال کنید وبا آب بپزید وقتی پخته شد شکر و آبلیمو به آن اضافه کنید وصبر کنید . تا سس ( آبلیمو و شکر ) آن غلیظ شود و به اندازه یک استکان کوچک که از سس باقی بماند و بعد حرارت را خاموش کنید.

بزنج را به صورت کته یا آبکش بپزید .

مرغ و هویج و خلال پسته و پیاز سزخ شده را با هم مخلوط و روی برنج بکشید .

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا