آشپزی

نان سیر با مغز پنیر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت روزیاتو: این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.

مواد لازم:

  •  
  •     ۴۰۰ گرم خمیر آماده پیتزا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۳ حبه سیر رنده شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

 

نان سیر با مغزی پنیر

 

طرز تهیه: 

 

1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

 

2-خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به ۸ نوار باریک و مساوی برش دهید.

 

3-نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.

 

4-داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آن ها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند.

 

5- سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.

 

6-کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید.

 

7-مخلوط کره را روی سطح نان بمالید.

 

8-پنیر پارمسان را روی آن ها بریزید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها کاملا طلایی شود.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/461582/نان-سیر-با-مغز-پنیر

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا