آشپزی

طرز تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز تهیه مرغ پنجابی,نحوه پخت مرغ پنجابی

طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی

 

غذای هندی

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

کره  ۲ قاشق سوپخوری 
زیره سبز   ۱ قاشق چایخوری
 پباز رنده سده و آب گرفته  ۱ عدد
سیر   ۵ حبه
زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا  ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد 
ران مرغ ۲ عدد

 

طرز تهیه مرغ پنجابی :

کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

 

گردآوری : بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا