طرز تهیه نوع دیگر مارشمالو, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی
  6. /
  7. طرز تهیه نوع دیگر مارشمالو

طرز تهیه نوع دیگر مارشمالو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

 

درست کردن مارشمالو,مارشمالو خانگی

طرز تهیه نوع دیگر مارشمالو

 

مواد لازم برای مارشمالو :




پودر ژله   یک بسته
 آب ۱/۳ لیوان 
 شکر ۱/۴پیمانه 

 

طرز تهیه مارشمالو :

همه مواد را گذاشتم روی حرارت خیلی ملایم در حدی که شکر آن آب شود ولی نباید داغ شود یا بجوشد، فقط باید گرم شود تا شکر و پودر ژله آب شود، بعد از روی حرارت برداشتم با همزن یک ربع زدم تا مثل خامه، فرم گرفت. کف ظرف را سلفون کشیدم، پودر نارگیل ریختم مواد را روی آن ریختم سپس داخل یخچال گذاشتم تا ۴-۵ ساعت بماند.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

  طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی
برچسب ها
, , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

3 × 5 =

آراد برندینگ
فهرست