سوپ انار, Pomegranate Soup, Soup, آشپزی, تهیه سوپ, سوپ, سوپ انار, طرز تهیه سوپ, طرز تهیه سوپ انار, مواد لازم برای تهیه سوپ انار

سوپ انار

آشپزی, آموزش

sanar

مواد لازم:برای ۵ نفر

سبزی خرد شده(نعناع، تره، جعفری، اسفناج، گشنیز):نیم کیلو

گوشت چرخ کرده: 350   گرم

برنج: یک و نیم پیمانه

لپه: یک و نیم پیمانه

پیاز سرخ کرده: یک و نیم پیمانه

چغندر قند: یک عدد

آب انار:  4   پیمانه

زعفران: یک و نیم  قاشق مربا خوری

نمک و فلفل : به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

 بلغور، لپه، نیمی از برنج، چغندر قند و آب را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم می پزیم.

بعد نیمی از سبزی را به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت دیگر بپزد.

گوشت چرخ شده را با باقیمانده سبزی مخلوط کرده و به صورت کوفته های ریز در آورده و به سوپ اضافه می کنیم. بعد از نیم ساعت پیاز داغ را اضافه می کنیم.

زمانی که سوپ کاملاٌ پخت، آب انار را به آن اضافه می کنیم. با نعناع داغ و زعفران ساییده شده روی سوپ را تزیین می کنیم.

 

ارزش مواد غذایی این سوپ در هر ۱۰۰ میلی گرم:

آهن   شصت و یک دهم میلی گرم

پروتئین       پنج و یک     گرم

ویتامین B1  سه صدم میلی گرم

ویتامین B2  دو صدم میلی گرم

ویتامین B3  نوزده صدم میلی گرم

ویتامین C    یک و بیست صدم  میلی گرم

ویتامین E    هشت صدم میلی گرم

کالری صد و چهارده و هشتاد و سه صدم ژول

کلسترول    یازده و چهل و هشت صدم میلی گرم

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سه × دو =

مطالب پیشنهادی

فهرست