سوپ جو, Barley Soup, How to prepare barley soup, Soup Recipe, آشپزی, روش تهیه سوپ جو, سوپ, طرز تهیه سوپ, طرز تهیه سوپ جو, مواد لازم برای تهیه سوپ جو

سوپ جو

آشپزی, آموزش

soupjo

مواد لازم برای 5 نفر:

جو پوست کنده:150گرم

شیر: نیم لیتر

کره: 100گرم

خامه:  100گرم

آب:1  پیمانه

آرد گندم یا سفید: 2قاشق سوپخوری

روغن:1قاشق سوپخوری

هویج: 1عدد

نمک و فلفل :به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

جو را به مدت 2 ساعت در آب ولرم خیس می کنیم.

بعد با آب آنرا می پزیم تا کاملاٌ لعاب بیاندازد. در ظرف دیگری روغن را با آرد تفت می دهیم و شیر و کره را به آن اضافه می کنیم.

این مواد را با جو مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. سپس هویج را اضافه کرده و می گذاریم با سوپ جا بیافتد.

قبل از سرو کردن خامه را به سوپ اضافه می کنیم. می توانیم از جعفری برای تزئین استفاده کنیم.

برچسب ها
, , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

شانزده + پنج =

مطالب پیشنهادی

فهرست