آشپزی

رول کرپ پنیری؛ یک فینگر فود خوشمزه و شیک

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب سایت سوران: کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه می‌گردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.

 
مواد لازم:

  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1 پنس
  • شیر  1 لیوان
  • آرد حدود 3/4 پیمانه
  • جعفری 1 مشت

 

طرز تهیه رول کرپ پنیری یک فینگر فود خوشمزه و شیک

طرز تهیه برای 5 کرپ:

1-تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.

2-در یک تابه 23سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.

3-کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و 20دقیقه

4-بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.

5-رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/483942/رول-کرپ-پنیری-یک-فینگر-فود-خوشمزه-و-شیک

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا