پیروک آلبالو، مناسب مهمانی‌های عصرانه, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

پیروک آلبالو، مناسب مهمانی‌های عصرانه

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

ماهنامه کیک و شیرینی – زهرا خورسند: پیروک، نوعی شیرینی مغزدار است که خمیر آن شباهت زیادی به خمیر انواع پای دارد؛ مغز آن را انواع مارمالاد تشکیل می‌دهد و تنوع پیروک‌ها نیز بسته به مارمالاد داخل آنهاست.

  • مدت زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • میزان سرو: ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم خمیر:

  • کره: ۱۵۰ گرم
  • پودر شکر: ۸۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد: ۳۱۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ اضافه: ۱ عدد جهت رومال

مواد لازم میانی:

  • آلبالو (هسته گرفته): ۴۰۰ گرم
  • شکر: ۸۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپ خوری

 

پیروک آلبالو

 

طرز تهیه:

۱. کره نرم و پودر شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را افزوده و مجددا با دور متوسط مخلوط کنید.

 

۲. در آخر آرد و بیکینگ پودر مخلوط شدن را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود. (اگر خمیر خیلی چسبناک بود کمی آرد بپاشید تا چسبندگی آن از بین برود.) خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

۳. پس از استراحت چسبندگی خمیر کامل از بین رفته و به راحتی روی سطح آرد پاشی شده با وردنه می توانید باز کنید. یک سوم از خمیر را کنار گذاشته و بقیه را باز کرده و داخل قالب مورد نظر انداخته و اضافه های خمیر را از لبه قالب بگیرید.

 

۴. سپس مواد میانی آماده را داخل خمیر ریخته و بقیه خمیر را با وردنه باز کرده و به شکل نواری بریده و روی قالب قرار داده و تخم مرغ را با چنگال زده تا از لختی در آید سپس روی پیروک را رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. پس از پخت و خنک شدن برش زده و سرو نماید.

طرز تهیه مواد میانی:

آلبالوی هسته گرفته، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و مواد به جوش آمده و شروع به غلیظ شدن نماید. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. مواد پس از پخت و خنک شدن آب دار نیست و کاملا غلیظ می باشد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/562782/پیروک-آلبالو-مناسب-مهمانی‌های-عصرانه


بازدید: ۵

شبکه های اجتماعی:



Bookmark and Share

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

فهرست