طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم

طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی

آشپزی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

طرز پخت دمی مرغ و نخود فرنگی,نحوه پخت دمی مرغ و نخود فرنگی

طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی

 

مواد لازم برای دمی مرغ و نخود فرنگی :

 برنج  ۳ پیمانه
 مرغ یک ران کامل یا نصف سینه 
 نخودفرنگی ۱ پیمانه 
 پیاز دو عدد 
نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم

 

طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی :

مرغ را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز بگذارید بپزد و آب آن در حد یک فنجان بماند بعد از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید پیاز دوم را خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید مرغ را به آن اضافه کنید و زردچوبه و فلفل و ادویه پلویی بزنید و نخودفرنگی را هم اضافه کنید (اگر نخودفرنگی تازه دارید ده دقیقه تا یک ربع آبپز کنید مال من نخود فرنگی تازه بود) و برنج و آب مرغ و آب به اندازه ای که یک بند انگشت روی برنج آب باشد را  داخل قابلمه بریزید و نمک هم اضافه کنید تا زمانی که آب آن کشیده شود بعد شعله را کم کنید و بگذارید دم بکشد.

 

گردآوری: بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

فهرست