آشپزی

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

چلو گوشت گیاهی با هویج,نحوه پخت چلو گوشت گیاهی

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویای درشت  150 گرم 
 روغن مایع به میزان لازم 
 پیاز خرد کرده 5 تا 6 قاشق سوپخوری 
 زردچوبه 1 قاشق چایخوری 
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
هل 10 عدد
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
زعفران حل کرده 1 قاشق چایخوری
هویج متوسط 3 عدد

 

طرز تهیه چلو گوشت گیاهی با هویج :

سویا را به مدت 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید. بعد در آبکش بریزید. حالا در قابلمه‌ی مناسبی، قدری روغن مایع بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید و سویا رادر آن تفت دهید. بعد از 5 دقیقه پیاز را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید.

 

سپس ادویه‌ها، هل و رب گوجه‌فرنگی را به سویا بیفزائید و پس از 3 دقیقه، قدری آب در قابلمه بریزید؛ به گونه ای که آب روی سویا را بپوشاند. اکنون حرارت را کم کنید تا سویا بپزد. تا آب آن به یک پیمانه برسد در آخر، نمک و زعفران را اضافه کنید. حالا هویج را خلالی خرد کنید و در اندکی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.

 

اینک همه‌ی مواد را با چلو مخلوط سازید و به مدت 30 دقیقه آن را دم کنید. آن گاه پلو را در دیس مناسبی بکشید.

 

یادآوری: مقدار برنج برای این مواد، در حدود 3 پیمانه (تقریباً 450 گرم ) می باشد.

 

منبع : shooroshirin.ir


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/chelot1-vegetable-meal1.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا