طرز تهیه آش شله قلمکار, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. آشپزی
  6. /
  7. طرز تهیه آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

 31905

اختصاصی سایت چه نیوز

مواد لازم این آش برای 6 نفر عبارتند از :

400 گرم گوشت بی استخوان با چربی متوسط
150 گرم خورده برنج
50 گرم ماش
لوبیا، نخود، عدس و لوبیا چیتی 75 گرم
سبزی آش شله قلمکار 250 گرم تره و 250 گرم جعفری ، 150 گرم گشنیز ، 250 گرم برگ چغندر یا اسفناج است. همچنین برای تهیه این آش 250 گرم پیاز، 150 گرم روغن، 25 گرم نعناع خشک، یک قاشق مرباخوری زردچوبه و مقداری نمک مورد نیاز می باشد.

طرز تهیه آش شله قلمکار:
برای تهیه آش، گوشت را تمیز شسته با سه لیوان آب سرد بپزید . اگر قبل از پختن آبش تمام شد می توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
نخود، لوبیا چینی و ماش را هم که جداگانه خیس کرده با چهار لیوان از آب خیس خورده خود بپزید . پس از پخته شدن این مواد ابتدا عدس خیس خورده را اضافه کنید. قدری که پخت برنج خیس شده را با سبزی شسته به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه اجزا آن پخته شود و به اصطلاح جا بیفتند.
پیاز را ریز کنید و با روغن سرخ کنید تا طلایی شود سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره به هم بزنید. (چون زردچوبه زود می سوزد و تلخ می شود)و در آش بریزید . نمک آن را به اندازه دلخواه اضافه کنید.

نوش جان

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

  طرز تهیه هات داگ مک و پنیر
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هفده + سیزده =

آراد برندینگ
فهرست