آشپزی

تیریت، غذای سنتی ترکیه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید.

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:

  • نان باگت (بیات): یک الی 3 عدد
  • آب قلم: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • کره یا روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • ماست: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
  • سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

 

مواد لازم رویه:

 

  • کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری: 4 الی 5 عدد

  

تیریت (غذای سنتی ترکیه ای)

طرز تهیه:

1. ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.

 

2. سپس آنها را 2 الی 3 بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.

 

3. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.

 

4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.

 

5. مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/670581/تیریت-غذای-سنتی-ترکیه

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا