سالاد و ترشی

طرز تهیه سالاد نیسواز

مجله سرآشپز: سالاد نیسواز یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون به همراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.

مواد مورد نیاز:

 

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • کاهو (درشت خردشده): 1 بوته
  • سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): 400 گرم
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): 200 گرم
  • خیار (بدون پوست حلقه شده): 170 گرم
  • کنسرو ماهی تن: 2 عدد
  • زیتون سیاه (بدون هسته): 20 عدد

مواد مورد نیاز برای سس:

 

  • سیر (رنده شده): 1 حبه
  • خردل: 1.5 ق س
  • آب لیمو ترش: 1 ق س
  •  ریحان (خردشده): 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2 ق س

 

طرز تهیه سالاد نیسواز

 

روش تهیه:

1. تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.

2. 4 عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.

 

3. سیب زمینی را روی کاهو بریزید.

 

4. گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.

5. تخم مرغ را 4 قاچ کرده و برای هر ظرف 1 عدد تخم مرغ بگذارید.

6. برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.

7. ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به 4 قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.

 

8. بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/647382/طرز-تهیه-سالاد-نیسواز

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا