سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی, سالاد, طرز تهیه سالاد

سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی

سالاد و ترشی

وب سایت آشپزباشی: کینوا خواص فوق العاده ای داره و خیلی سبک تر و خوش هضم تر از برنجه .برای کسانی که رژیم غذایی دارن و تصمیم گرفتن گیاهخوار بشن، کینوا یه انتخاب عالی برای تامین کربوهیدراته.

 

کینوا برای آسیب های کبدی و همین طور مشکلات گوارشی خیلی مفیده، در عین حال چون پروتئین بالایی داره، احساس سیری ایجاد می کنه و جلوی پرخوری رو می گیره. پس اگه تصمیم دارین میزان کالری مصرفی تون رو کنترل کنید، از این دانه اعجاب انگیز بیشتر استفاده کنید.

 

مواد لازم:

  •     کینوا 1/2 لیوان
  •     قارچ۱ کیلوگرم
  •     لوبیا چیتی۲۰۰ گرم
  •     گشنیز۱۰۰ گرم
  •     خیار شور۱۰۰ گرم
  •     ذرت۲۰۰ گرم
  •     آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
  •     نمکبه میزان لازم
  •     فلفل سیاهبه میزان لازم
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

 

سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی

 

آماده کردن مواد برای تهیه سالاد کینوا با قارچ و لوبیا چیتی:

1. کینوا رو با یک لیوان آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

2.  قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک بپزید.

3.  لوبیا چیتی رو از قبل بپزید. (بهتره از شب قبل در آب بخیسونید).

4.  از ذرت کنسروی استفاده کنید.

5.  گشنیز رو شسته و خرد کنید.

 

طرز تهیه:

  1.   کینوای پخته شده، قارچ، ذرت، لوبیا و گشنیز را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. به اون نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنین. یک الی دو ساعت در یخچال بذارین. سالاد شما اماده سرو شده. نوش جان!


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/584710/سالاد-کینوا-با-قارچ-و-لوبیا-چیتی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نوزده − 17 =

فهرست