دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه شکلات های قلبی مخصوص عید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن شکلات های قلبی, مواد لازم برای تهیه شکلات های قلبی

درست کردن شکلات های قلبی ویژه عید

 

این شکلات های قلبی خوشمزه را به راحتی می توانید تهیه کنید و برای عید از میهمان ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم برای شکلات های قلبی :

 شکلات سفید  200 گرم
بیسکویت پودرشده   300 گرم
پسته برشته شده و پودر شده  100 گرم 
 عسل یک قاشق سوپخوری
گلاب 2 قاشق چایخوری
مربای زردآلو 3 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری
شکلات سیاه آب شده 100 گرم
شکلات سیاه آب شده اضافه 150 گرم
خرده بیسکوئیت 100 گرم

 

طرز تهیه شکلات های قلبی :

شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.

سپس داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.

در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.

مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.

می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا