دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب عید نوروز

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

درست کردن شیرینی عسلی,مواد لازم برای تهیه شیرینی عسلی

طرز تهیه شیرینی عسلی مناسب نوروز

مواد لازم برای تهیه شیرینی عسلی :

* آرد  75 گرم
 بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 
 پودر کاکائو  یک قاشق غذاخوری
کره  13 گرم 
عسل 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
شیر حداکثر چند قاشق (در صورت نیاز)

* آرد 75 گرم ( اگر چسبناک بود تا 5 گرم دیگر آرد اضافه شود)

طرز تهیه شیرینی عسلی :

کره نرم شده و عسل و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم، شیر را ذره ذره اضافه کنید تا خمیر یکدستی شود. بعد خمیر را بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.

بعد در سینی بچینید و سپس داخل فر با دمای 170 درجه حدود 12 دقیقه  بگذارید.

گردآوری: بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا