کوفته قلقلی, آشپزی, آموزش, آموزش پخت کوفته قلقلی, طرز تهیه کوفته قلقلی, کوفته قلقلی

کوفته قلقلی

آشپزی, آموزش

kooftehgh

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو گوسفندی

سیر: 3 حبه

پیاز متوسط: 2 عدد

گوجه فرنگی : 6 عدد

سماق: 2 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده گوسفندی را با مقداری نمک و ادویه و سماق با یک عدد پیاز رنده شده، کاملاً ورز می دهیم و به اندازه یک قاشق غذاخوری گلوله بر می داریم و در دست شکل کوفته قلقلی فرم می دهیم و در یک تابه می چینیم و کنار می گذاریم . اکنون گوجه فرنگی ، سیر، کمی نمک و فلفل و دو عدد پیاز را با یک قاشق مرباخوری سماق مخلوط می کنیم و یک لیوان آب هم اضافه می کنیم و مواد را داخل مخلوط کن ، میکس می کنیم و روی کوفته ها مواد میکس شده را می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن کمی برچیده شود و داخل سس پخته شود. میزان نمک و ترشی آن به ذائقه شما بستگی دارد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

1 × 2 =

مطالب پیشنهادی

فهرست