دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه کیک شنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

طرز پخت کیک شنی,مواد لازم برای کیک شنی

طرز تهیه کیک شنی محبوبترین کیک عصرانه ترکیه ای

 

شاید اسم این کیک برایتان کمى نا آشنا باشد اما این نوع کیک یکى از محبوب ترین انواع کیک های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب می شود.

 

شدیدا توصیه می شود براى یک بار هم که شده کیک شنی را امتحان کنید فوق العاده است. بافتی نرم و عالی دارد.

 

مواد لازم برای تهیه کیک شنی :

ماست خامه ایی  ۲/۳ پیمانه 
روغن مایع  ۲/۳ پیمانه
 شکر ۲/۳ پیمانه 
 تخم مرغ  ۳ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱ و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

 

مواد لازم برای رویه کیک شنی :

 شیر عسلی  ۱/۴ قوطی 
پودر نارگیل   ۱/۲ پیمانه  

 

دستور پخت کیک شنی :

ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت شود.

 

آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.

 

مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم می ریزیم.

 

قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاید می پزیم.

 

کمی شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود. که البته این مدت بستگی به فرهای مختلف دارد.

 

طرز تهیه مواد رویه کیک شنی :

بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می مالیم.

 

سپس پودر نارگیل بو داده (بدون روغن تفت می دهیم) را روی سطح کیک می ریزیم و بعداز خنک شدن برش می زنیم.

 

منبع : setare.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا