دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

طرز پخت شیرینی عسلی مغزدار, نحوه درست کردن شیرینی عسلی مغزدار

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

مواد لازم برای شیرینی عسلی مغزدار :

آرد برنج  ۱ پیمانه
 کره ذوب شده ۵۰ گرم
 زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
 پودر هل  نصف قاشق چایخوری
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۲ تا ۲.۵ قاشق غذاخوری
مغز پسته یا مغز دلخواه به تعداد شیرینی

 

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار :

مواد خشک (آرد، پودرقند، پودرهل) را با هم مخلوط کنید سپس کره و زعفران بریزید و در نهایت عسل اضافه کنید اول با قاشق بعد با نوک انگشت ورز بدهید تا خمیر یکدست و نرم شود بعد داخل پلاستیک فریزر بگذارید و مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید بعد کمی از خمیر کف قالب بگذارید یک دانه پسته میان آن بگذارید و مجدد کمی از خمیر بگذارید.

 

داخل فر گرم با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کف شیرینی کمی طلایی شود کفایت می کند بعد از پخت اصلا به آن دست نزنید چون نرم است و له می شود پس از خنک شدن داخل ظرف بچینید.

 

گردآوری: بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا