طرز تهیه آبگوشت قنبید, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم

طرز تهیه آبگوشت قنبید

آشپزی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت آبگوشت قنبید,درست کردن آبگوشت قنبید

طرز تهیه آبگوشت قنبید

 

کلم یکی از ویژگی های این غذاست اما مقدار آن زیاد نیست؛ یکی از غذاهای رسمی شهرستان قم که با کلم قمری یا قنبید پخته می شود. برای رفع بوی کلم از ادویه استفاده کنید.

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر برای آبگوشت قنبید :

 گوشت گوسفند 650 گرم 
کلم قمری  دو عدد 
پیاز خرد کرده   یک عدد
 نخود و لوبیا سفید  150 گرم
سیب زمینی متوسط، نصف کرده 2 عدد
زردچوبه یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه آبگوشت قنبید:

مانند آبگوشت معمولی عمل کنید و در یک ساعت پایانی کلم، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

در برخی دستورهای پخت، لپه به جای نخود و لوبیا استفاده می شود که در این صورت باید همراه کلم به غذا اضافه شود.

 

منبع : مجله تندرستی – bartarinha.ir

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

12 + 9 =

مطالب پیشنهادی

فهرست