دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه تارت عسل و بادام زمینی رژیمی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه تارت عسل و بادام زمینی رژیمی

مواد خمیر تارتلت :

  • آرد سرد  ۲۰۰ گرم
  • کره سرد فریزری  ۱۸۰ گرم
  • تخم مرغ  یک عدد
  • اسانس لیمو  یک چهارم قاشق چایخوری
  • شکر کامور  ۱ قاشق سوپخوری
  • آب یخ   یک دوم قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی تارتلت :

  • کره نرم  ۱۰۰ گرم
  • شکر کامور ۸۰ گرم
  • تخم مرغ ریز  ۲ عدد
  • رنده پوست لیمو تازه   ۲ قاشق چایخوری
  • آب لیموی تازه   ۲ قاشق سوپخوری
  • عسل کامور  ۱۰۰ گرم
  • بادام زمینی خام   ۱۵۰ گرم
  • نمک  یک پنس

 

طرز تهیه خمیر تارتلت :

۱. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره و شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.

۲. بعد تخم مرغ را اضافه کنید ، در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.

۳. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

۴. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.

۵. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۴۵ – ۴۰ دقیقه بپزید.

 

طرز تهیه مواد میانی تارتلت :

۱. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.

۲. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.

۳. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

۴. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.

۵. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا