آشپزی

سوپ اسفناج

spinach-soup

اسفناج :  1 کیلو

زرده تخم مرغ : 6 عدد

رشته نازک :     150    گرم

کره :     100    گرم

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل   :  به مقدار کافی

 طرز تهیه:

اسفناج را به همراه 2 لیتر آب می پزیم.

 تخم مرغها را آب پز می کنیم و زرده آنها را جدا کرده و رنده می کنیم و به همراه رشته، نمک و فلفل به اسفناج اضافه می کنیم. بعد از 15 دقیقه سوپ حاضر است.

آبلیمو و کره را بعد از پخت کامل به سوپ اضافه می کنیم.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا