طرز تهیه مربای چغندر رژیمی و بدون شکر, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی
  6. /
  7. طرز تهیه مربای چغندر رژیمی و بدون شکر

طرز تهیه مربای چغندر رژیمی و بدون شکر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

طرز تهیه مربای چغندر رژیمی و بدون شکر, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ایرانی, آشپزی ایرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سایت آشپزی ایرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

 

مواد لازم برای مربای چغندر :

 چغندر قرمز  ۱ ‏کیلو
 شکر کاموَر ۲۵۰ گرم
 گلاب و عرق بیدمشک نصف استکان
 آبلیمو ۱ ‏قاشق غذاخوری
آب ۴ ‏لیوان

 

طرز تهیه مربای چغندر :
چغندرها را در آب پخته و حبه حبه می‌کنیم یا به سلیقه خود با قالب های گل یا غیره قالب می‌زنیم. شکر کاموَر و آب را در قابلمه‌ای جداگانه جوشانده و پس از آنکه غلیظ شد، چغندرها را به همراه یک استکان از آب چغندر داخل شربت ریخته و پس از ۲ ‏- ۳ ‏جوش، گلاب و بیدمشک و آبلیمو را به آن می‌افزاییم و هم می‌زنیم. پس از آنکه آب مربا قوام آمد از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود.

 

برگرفته از : بیتوته

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

  اسموتی هندوانه با اسانس آلوورا
, , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

چهار × 3 =

آراد برندینگ
فهرست