طرز تهیه کرم توت فرنگی, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

طرز تهیه کرم توت فرنگی

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن پای گوجه فرنگی,نحوه درست کردن پای گوجه فرنگی

نحوه درست کردن کرم توت فرنگی

 

مواد لازم برای کرم توت فرنگی :

توت فرنگی پوره شده  ۶۰۰ گرم 
 پودر ژله توت فرنگی یک بسته
 پودر ژلاتین  دو قاشق غذاخوری سر صاف
 آب سرد نصف لیوان 
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر نصف لیوان

خامه

۲۰۰ گرم

شیر

یک لیوان

 

طرز تهیه کرم توت فرنگی :

توت فرنگی را داخل بلندر میکس کنید در صورت تمایل از صافی رد کنید تا دانه های آن جدا شود و کرم لطیف تری داشته باشید. پودر ژلاتین و پودر ژله را در آب به روش بن ماری حل کنید. به جای شکر از مارمالاد یا شهد مربای توت فرنگی هم می توانید استفاده کنید. تمامی مواد را در بلندر میکس کنید و در داخل قالب مورد نظرتان بریزید.

 

گردآوری: بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سه + 19 =

فهرست