طرز تهیه تارت کدو حلوایی, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

طرز تهیه تارت کدو حلوایی

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن تارت کدو حلوایی, مواد لازم برای تهیه تارت کدو حلوایی

طرز تهیه تارت کدو حلوایی

 

مواد لازم برای خمیر تارت :

 آرد ١/۵لیوان 
 کره ١٢٠ گرم 
تخم مرغ  ١ عدد 
 پودر قند ٣ قاشق 
شیر سرد ١/٣ پیمانه

 

طرز تهیه خمیر تارت : 

خمیر تارت را اماده کنید بعد ١ساعت استراحت در یخچال داخل قالب تارت را با خمیر پر می کنیم و با چنگال سوراخ می کنیم و می گذاریم داخل فر با درجه ١٨٠ تا بپزد.

 

مواد لازم برای تارت کدو حلوایی :

پوره کدو حلوایی  ۱ پیمانه 
شیر عسلی   یک دوم قوطی
 تخم مرغ ۲ عدد 
 دارچین ۱ قاشق چایخوری 
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه تارت کدو حلوایی :

ابتدا خمیر را طبق دستور آماده کنید. حالا پوره کدو حلوایی، شیر عسلی، دارچین، تخم مرغ ها و وانیل را با هم داخل کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. 

تارت را از فر درآورده و مواد را روی تارت بریزید و دوباره آن را داخل فر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان را در تارت فرو کنید و تمیز بیرون بیاید، بپزید.

 

نکته برای تهیه تارت کدو حلوایی :

* مواد داخل تارت مانند کیک سفت نیست و یک حالت پفکی و نرم دارد. 

* شیر عسلی را می توانید از سوپر مارکت ها تهیه کنید در صورتیکه در دسترس نبود، می توانید آن را با عسل جایگزین کنید.

* می توانید برای پایه تارت از ساقه طلایی و کره آب شده استفاده کنید.

 

گردآوری : بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پانزده + چهارده =

فهرست