طرز تهیه سوپ زرشک, cook, food, آشپزباشی, آشپزي, آشپزی, آشپزی آسان, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آشپزی با مرغ, آشپزی ساده, آشپزی مدرن, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش آشپزی با تصویر, آموزش پخت, درست کردن غذا, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, طرز تهیه, غذا, مواد لازم

طرز تهیه سوپ زرشک

آشپزی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت بیتوته: در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ زرشک رو به شما آموزش بدیم. این سوپ دارای فواید بسیار زیادی است که از جمله میتوان به تنظیم اعمال دستگاه گوارش و درمان زردی و یرقان و از بین بردن سوء هاضمه اشاره کرد. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  • سينه مرغ: 300 گرم
  • جعفري خردشده: 150 گرم
  • قارچ خردشده: 100 گرم
  • رب گوجه‌فرنگي: دو قاشق سوپخوري
  • آرد گندم: دو قاشق سوپخوري
  • آبليمو: سه قاشق سوپخوري
  • زرشك: 200 گرم
  • پياز: يك عدد
  • هويج: 100 گرم
  • سيب‌زميني: 80 گرم
  • روغن مايع: نصف پيمانه
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهیه سوپ زرشک

طرز تهيه سوپ زرشک :

1. پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم.

2. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم.

3. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم.

4. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم.

5. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/805840/طرز-تهیه-سوپ-زرشک

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پنج × 2 =

فهرست