طرز تهیه کیک لبو, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم
  1. خانه
  2. /
  3. آموزش
  4. /
  5. دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی
  6. /
  7. طرز تهیه کیک لبو

طرز تهیه کیک لبو

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

 

 

درست کردن کیک لبو,نحوه کیک لبو

طرز تهیه کیک لبو

 

مواد لازم برای کیک لبو :

 لبو  300 گرم
پودر هل   دو قاشق چایخوری
 وانیل  یک دوم قاشق چایخوری
کره  200 گرم 
شکر 275 گرم
آرد 350 گرم
تخم مرغ چهار عدد
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

 

روش تهیه کیک لبو :

ابتدا در ظرفی گود، کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا کرده و رنگ شان نیز روشن شود، در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام حدود 30 ثانیه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. هل، لبوی رنده شده و وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

 

بکینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه کیک اضافه می کنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. 

این مواد را داخل قالبی گرد به قطر 28 تا 30 سانتیمتر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد می پزد.

 

گردآوری: بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

  طرز تهیه چیزکیک
برچسب ها
, , , , , , , , , , , , , , , ,

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

3 × 1 =

آراد برندینگ
فهرست