طرز تهیه کیک لبو, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

طرز تهیه کیک لبو

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

 

 

درست کردن کیک لبو,نحوه کیک لبو

طرز تهیه کیک لبو

 

مواد لازم برای کیک لبو :

 لبو  ۳۰۰ گرم
پودر هل   دو قاشق چایخوری
 وانیل  یک دوم قاشق چایخوری
کره  ۲۰۰ گرم 
شکر ۲۷۵ گرم
آرد ۳۵۰ گرم
تخم مرغ چهار عدد
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

 

روش تهیه کیک لبو :

ابتدا در ظرفی گود، کره و شکر را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حجم آنها افزایش پیدا کرده و رنگ شان نیز روشن شود، در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام حدود ۳۰ ثانیه مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. هل، لبوی رنده شده و وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

 

بکینگ پودر را داخل آرد ریخته، به مایه کیک اضافه می کنیم و با همزن برقی تمامی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. 

این مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۲۸ تا ۳۰ سانتیمتر یا قالب مورد نظر ریخته و یک ساعت روی پنجره وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد می پزد.

 

گردآوری: بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

ده − 6 =

فهرست