طرز تهیه كيک سيب, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

طرز تهیه کیک سیب

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

 

 

مواد لازم برای تهیه کیک سیب,پخت کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب

 

مواد لازم برای تهیه کیک سیب :

 آرد سفید قنادی  ١.۵ لیوان
 شکر نصف لیوان 
 شیر  نصف لیوان
 روغن مایع نصف لیوان 
تخم مرغ ٢ عدد
وانیل ١/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ١ قاشق مرباخوری
دارچین ١ قاشق مرباخوری
پودر قند ١ قاشق مرباخوری
سیب ٢ عدد

 

طرز تهیه کیک سیب :

شکر و روغن را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۵ دقیقه). تخم مرغ ها را دانه دانه اصافه کردم و هر کدام را یک دقیقه با همزن زدم، وانیل و شیر را هم اضافه کردم و کمی هم زدم و همزن را کنار گذاشتم. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کردم الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با همزن دستی زدم تا مخلوط شود.

 

در هر قالب یک قاشق از مواد ریختم و یک لایه از سیبی که با دارچین و پودر قند مخلوط کرده بودم را چیدم و بعد دوباره یک لایه از مواد و دوباره سیب.

در فر از قبل گرم شده روی درجه ١٨٠ به مدت ٢٠ دقیقه قرار بدهید بعد از آن تایم کمی هم گریل روشن کردم تا روی آن طلایی شود.

بعد از اینکه سرد شد روی آن پودر قند الک کردم.

 

گردآوری: بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

3 − 2 =

فهرست