دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

 

 

شیرینی شکلات آلمانی بدون فر,درست کردن شیرینی شکلات آلمانی

طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر

 

مواد لازم برای شیرینی شکلات آلمانی :

 بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم یا کمی بیشتر 
تخم مرغ  1 عدد 
 شکر یک دوم پیمانه 
کره   120 گرم
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده یک دوم پیمانه
خلال پسته در صورت تمایل مقداری

 

طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر :

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره آب شود، تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم و به کره و کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل شود از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج را هم می ریزیم.

 

اگر مواد شل بود می شود کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد می شود پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل شود من این مقدار را داخل 2 تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت در فریزر گذاشتم.

 

موقع برش زدن به دلخواه می توانیم در پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتانیم شکلات بسیار خوشمزه ای است و طرفدار زیاد دارد.

 

منبع: cookpad.com


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/pastry/german2-chocolate2-chip-withoutoven.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا