طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شیرینی پزی, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

 

 

پخت شیرینی لیمویی یا پرتقالی, درست کردن شیرینی لیمویی یا پرتقالی

طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی

 

مواد لازم برای شیرینی لیمویی یا پرتقالی :

آرد  250 گرم 
 کره 125 گرم 
شکر  125 گرم 
 تخم مرغ 1 عدد 
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده 2 عدد

 

برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:

 سفیده تخم مرغ  1 عدد
پودر قند  220 گرم 
 آب لیمو 10 میلی لیتر 

 

طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی :

کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید و به همراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر تقریبا سفت می شود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزید. 

 

برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.

آیسینگ را روی شیرینی های سرد شده بریزید و پسته بریزید.

 

گردآوری: بخش شیرینی پزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هفت + بیست =

فهرست