طرز تهیه مینی شکلات های فندقی, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, تهیه, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شکلات, شیرینی پزی, طرز, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه کیک, طرز تهیه مینی شکلات های فندقی, فندقی, کیک, مواد لازم, مینی

طرز تهیه مینی شکلات های فندقی

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

 درست کردن مینی شکلات های فندقی,طرز درست کردن مینی شکلات های فندقی

طرز تهیه مینی شکلات های فندقی

مواد لازم برای مینی شکلات های فندقی :

 شکلات تخته ای (سفید یا قهوه ای)  ۲۰۰ گرم
فندق  به میزان لازم 
 پودر نارگیل به میزان لازم 
پودر پسته   جهت تزئین

 

طرز تهیه مینی شکلات های فندقی :

شکلات های تخته ای را به روش بن ماری آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود. بهتر است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق ها را یکی یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیله‌ی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.

 

فندق های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.
لینک منبع

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

یک × 1 =

فهرست