طرز تهیه شیرینی شکری, cake, cook, آشپزباشی, آشپزی ايرانی, آشپزی ايرونی, آموزش پخت کیک و شیرینی, آموزش شیرینی پزی, تهیه, درست کردن شیرینی, دستور پخت, سايت آشپزی ايرونی, شکری, شیرینی, شیرینی پزی, طرز, طرز تهیه, طرز تهیه شیرینی, طرز تهیه شیرینی ایرانی, طرز تهیه شیرینی شکری, طرز تهیه کیک, کیک, مواد لازم

طرز تهیه شیرینی شکری

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

 

درست کردن شیرینی شکری,نحوه درست کردن شیرینی شکری

طرز تهیه شیرینی شکری

 

مواد لازم برای شیرینی شکری :

 کره ۱۲۵ گرم 
 پودر شکر  نصف پیمانه
 وانیل یک هشتم قاشق چایخوری 
تخم مرغ  یک عدد 
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته به مقدار لازم برای تزیین

 

طرز تهیه شیرینی شکری :

کره و پودر شکر را می زنیم تا کاملا نرم و‌ سفید شود، تخم مرغ و‌ وانیل را اضافه می کنیم مجددا می زنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم می زنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاید، خمیر را با وردنه باز می کنیم و‌ قالب می زنیم.

سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و‌ در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.

 

منبع : مجله اینترنتی چه نیوز

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

11 − یک =

فهرست