آشپزی

هویج پلو، ساده‌ترین پلوی مخلوط و شیرین

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

در مجموعه پلو‌های مخلوط و شیرین، هویج پلو شاید ساده‌ترین و کم دردسر‌ترین این غذا‌ها باشد. غذایی رسمی که بسیار لذیذ و خوشمزه است. هویج پلو را با مرغ یا بلدرچین و حتی با مرغابی یا کبک میتوانید نوش جان کنید.

مواد لازم

  • هویج: ۵ عدد متوسط
  • برنج: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ پیمانه
  • زعفران: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • خلال بادام: به میزان لازم
  • خلال پسته: به میزان لازم
  • مرغ: به میزان لازم
  • کشمش: به دلخواه برای تزئین
هویج پلو، ساده ترین پلوی مخلوط و شیرین

 

طرز تهیه

۱. هویج‌ها را به اندازه کبریتی خرد میکنیم.

۲. شکر را در آب ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملا حل شده و مایع به قل زدن بیفتد.

۳. هویج‌ها را در شربت ریخته و حرارت میدهیم تا نرم شود.

۴. برنج را آب کش کرده و لا به لای برنج هویج‌ها را می‌ریزیم و لایه لایه بالا می‌آییم. برنج را روی حرارت قرار داده تا بخار بدهد. بخار که بلند شد دم کنی گذاشته و شعله را کم میکنیم. حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان میدهیم تا دم بکشد.

۵. یک روش دیگر در این مرحله هست که از آن راه هم میتوانید این غذا را تهیه کنید. خلال‌های هویج را با کمی کره تفت داده و شکر را اضافه کرده با کمی آب تا به خورد هویج‌ها برود و لا به لای برنج بدهید.

۶. پس از آماده شدن غذا. غذا را در دیس مناسب کشیده و روی آن را با خلال بادام و پسته که کمی تفت خورده تزیین میکنیم.

۷. کنار این غذا میتوانید از مرغ زعفرانی یا بلدرچین استفاده کنید.

 

منبع : http://www.chehnews.ir/421098

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد …

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا