آشپزی

طرز تهیه نودل کنجدی با مرغ و بروکلی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

وب‌سایت آکا ایران: نودل از مواد غذایی است که این امکان را به شما می‌دهد که غذاهای متنوعی را با آن تدارک ببینید. نودل به تنهایی یک وعدۀ غذایی است، ولی اگر آن را مخلفات متنوع طبخ کنید طعم دلچسبی پیدا می‌کند. با ما همراه باشید و طرز تهیه خوراک نودل چیکن بروکلی را آموزش ببینید.

مواد لازم نودل چیکن بروکلی برای 5 نفر :

  • نودل 5 بسته 100 گرم / 300 کالری
  • بروکلی 300 گرم 100 گرم / 33 کالری
  • فلفل دلمه ای رنگی 300 گرم 100 گرم / 15 کالری
  • کنجد یا بادام زمینی به مقدار دلخواه 100 گرم / 580 کالری
  • سویا سس به مقدار دلخواه 100 گرم / 64 کالری
  • روغن کنجد به مقدار دلخواه 100 گرم / 0 کالری
  • سینه مرغ 500 گرم 100 گرم / 200 کالری
طرز تهیه نودل کنجدی با مرغ و بروکلی

روش تهیه نودل چیکن بروکلی :

1. بروکلی و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در wok یا همان تابه مخروطی شکل با روغن کنجد و سویا سس تفت بدهید.

2. مرغ ها را به تکه های کوچک خرد کرده و با سویا سس و روغن کنجد با حرارت بالا به وسیله wok تفت بدهید.

3. نودل را آب پز کنید. (حداکثر 5 دقیقه) سپس آن را آبکش کرده و داغ سرو کنید.

4. مواد تفت داده شده را با هم ترکیب کنید و روی نودل بریزید.

5. کنجد یا بادام زمینی را روی آن بریزید.

نکته سلامتی

 یک نوع تابه آسیایی است با عمقی بیشتر از تابه های معمولی که اگر به درستی از آن استفاده شود با کمترین میزان مصرف روغن غذایی با بیشترین میزان ویتامین خواهیم داشت. اگر به سلامتی خود اهمیت می دهید حتما باید یک wok در خانه داشته باشید.

فوت آشپزی

 به یاد داشته باشید که بروکلی و فلفل دلمه ای و مرغ را با حرارت بالا تفت بدهید طوریکه روی آن برشته شده ولی درون آن آبدار بماند. اصطلاحا سبزیجات را زنده تفت بدهید.

خواص کنجد

روغن کنجد یکی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است که در آمریکای شمالی و کانادا به مقدار زیاد مصرف می شود، زیرا این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمی دهد، بلکه آن را کاهش نیز می دهد.برای تهیه روغن کنجد معمولا دانه ها را می شویند تا رنگ روی آن از بین برود. سپس دانه ها را آسیاب کرده و در آب می ریزند تا پوست آنها روی آب بیاید. بعد از گرفتن پوست، دانه ها را خشک کرده و در آب جوش می ریزند و خمیر می کنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را روغن سرد می نامند و از تفاله باقیمانده تحت اثر فشار و گرما روغنی بدست می آید که به نام روغن گرم معروف است که البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد.

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد …

5/5 - (1 امتیاز)
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا