خواص گوجه فرنگی, Properties of tomato, Tomato, خاصیت گوجه فرنگی, خواص گوجه فرنگی, خوردن گوجه فرنگی, گوجه, گوجه فرنگی, گوجه فرنگی چه خواصی دارد, مزایای استفاده از گوجه فرنگی

خواص گوجه فرنگی

خواص مواد غذایی

gojefarangi02

1- درجه قليايي بودن خون را بالا مي برد،به دفع مواد سمي خون کمک مي کند و به طور کلي تصفيه کننده خون است.

2- به دفع اسيد اوريک کمک مي کند.

3-کبد را تصفيه و تميز مي کند،مخصوصا هنگامي که با آب سبزيجات ديگر مانند جعفري،چغندر و هويج به کار رود.

4-ملين است.

5- براي تقويت کلي بدن به کار مي رود.

6- براي درمان ورم ملتحمه چشم مفيد است.

7-زنگ زدن گوش را از بين مي برد.

8- سنگ کليه را دفع مي کند.

9-  از سرطان جلوگيري مي کند و در واقع ضد سرطان است.اين خاصيت به علت .جود ماده اي به نام لايکوپن مي باشد که يک آنتي اکسيدان قوي است.

10- آقايان با خوردن مرتب گوجه فرنگی مي توانند خود را در مقابل سرطان پروستات بيمه کنند.

11- براي مبتلايان به نقرس و رماتيسم غذاي مفيدي است.

12- ورم مفاصل را برطرف مي کند.

13- از تصلب شرايين جلوگيري مي کند.

14- براي تميز کردن خون،بايد از آب گوجه فرنگي و کرفس به نسبت مساوي و به مقدار سه فنجان در روز،قبل از هر غذا و به مدت سه هفته استفاده کرد.

15-  اگر پوست شما کک و مک دارد،پوست خود را هر روز با آب گوجه فرنگي تميز کنيد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

شانزده + ده =

مطالب پیشنهادی

فهرست