سمبوسه مرغ و سبزیجات , آشپزی, آموزش, سمبوسه, سمبوسه مرغ, طرز تهیه, طرز تهیه سمبوسه, نحوه پخت سمبوسه

سمبوسه مرغ و سبزیجات

آشپزی

sambooseh

مواد لازم :

خمیر ورقه ای  ۱ بسته (۴۵۰ گرم)
 گوشت مرغ پخته و خرد شده ۲ فنجان
 کرفس خرد شده ۱/۲ فنجان
 پیازچه خرد شده  ۱/۴ فنجان
 فلفل سبز خرد شده  ۱۱۵ گرم
سس فلفل ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سس (سس ترش و شیرین) به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ، کرفس، پیاز و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید و لبه های خمیر را به وسیله تخم مرغ زده شده مرطوب کنید.

یک قاشق چای خوری از مخلوط مرغ را روی خمیر بریزید و خمیر را بپیچید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و در آخر با سس ترش و شیرین سرو نمایید.

منبع : سوران

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نه + هجده =

فهرست