طرز تهیه شکلات فریز, تهیه شکلات, شکلات, شکلات فریز, شیرینی پزی, طرز تهیه شکلات فریز, طرز تهیه شکلات فریزری, مواد لازم برای تهیه شکلات, مواد مورد نیاز برای تهیه شکلات

طرز تهیه شکلات فریز

دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

shokolat

آماده سازی : 60 دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر :

تخم مرغ  1 عدد
 پودر قند  50 گرم
 بیسکویت ساده خرد شده  به میزان لازم
 کره  60 گرم
نسکافه 1 قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده 50 گرم
شیر خشک 1 پیمانه
گردو ریز شده 50 گرم

طرز تهیه :
کره را درقابلمه ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم.نصف کره که ذوب شد نسکافه و شکلات را ریخته و هم میزنیم .بعد پودر قند را میریزیم و هم میزنیم تا پودر قند به خورد مواد برود. سپس تخم مرغ را ریخته و سریع و مرتب هم میزنیم . بعد شیر خشک را میریزیم و خوب هم میزنیم.

در آخر گردو را ریخته و از روی حرارت برمیداریم . بیسکوییت پودر شده را کم کم ریخته و هم میزنیم در حدی که یک خمیر بدست بیاید و از مداد از قابلمه جدا شود.

مواد را روی یک تکه فویل گذاشته و به کمک فویل مواد را لوله میکنیم ، فویل را کاملا دور مواد میپیچیم و دو سر آن را محکم کرده تا هوا نکشد و بعد در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت میگذاریم.

بعد از این مدت بیرون آورده و به شکل حلقه حلقه برش میدهیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.

منبع : beryooni.com

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

هفت − سه =

مطالب پیشنهادی

فهرست