آشپزی

فلافل با سویا

felafel

مواد اولیه برای  6 نفر:

 نخود                                  2ونیم پیمانه
سویا                                         1پیمانه
سیر                                            4حبه
جعفری 2قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
سیب زمینی                     1عدد (متوسط)
تخم مرغ                                       2عدد
نمک                                 به میزان لازم
فلفل                               به میزان لازم
زردچوبه                            به میزان لازم
زعفران  1قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ)

طرز تهیه :

ابتدا نخود را شسته و 3بار داخل آب جوشانده و آب آن را خالی کنید و پوست روی آن را بگیرید.سویا را شسته و یک بار بجوشانید.سپس در آبکش ریخته و آب آن را کاملا بگیرید.سیب زمینی را شسته و با مقداری آب و نمک بپزید و بعد پوست کنده و به همراه سویا و نخود 2بار چرخ کنید.در مرحله دوم چرخ کردن سیر و جعفری را هم اضافه کنید.
بعد از چرخ کردن ادویه دلخواه را به مایه فلافل اضافه کرده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ ها را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.مایه آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از آماده شدن مایه در صورتی که قالب مخصوص فلافل دارید آن را چرب کرده و از مواد مقداری قالب بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و در صورتی که قالب ندارید دو عدد قاشق انتخاب کنبد که یکی از دیگری بزرگتر باشد .هر دو را چرب کنید و از مایه مقداری با قاشق کوچک بردارید و به کمک قاشق بزرگ آن را گرد کنید و در روغن بسیار داغ سرخ کنید.

نکات:

1)در صورت تمایل مقدار بیشتری مایه فلافل تهیه کرده و داخل یخچال فریز کنید.البته بدون افزودن تخم مرغ!
2)در صورتی که مایلید سسی مانند مغازه ها تهیه کنید مقداری پودر انبه از عطاری تهیه کرده و حدود 2قاشق غذاخوری از آن را با آب جوش مخلوط کنید.
3)در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای ریز شده هم به غذا اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
4)این غذا به دلیل داشتن نخود به ظرف نمیچسبد ولی برای راحتی کار بهتر است از ظرف نچسب استفاده کنید.
5)در صورتی که روغن شما داغ باشد فلافل کمتر روغن به خود میگیرد.
6)اگر فلافل را از شب قبل خیس کرده و 2بار آب آن را تعویض کنید نیازی به جوشاندن ندارد.

منبع : niksalehi.com

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا