سوپ جو و گوشت گاو, Barley and Beef Soup, Barley Soup, Onion soup, آشپزی, آموزش پخت سوپ, سوپ جو و گوشت گاو

سوپ جو و گوشت گاو

آشپزی

soupjo

با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر بهمراه جو و دیگرسبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کیند که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.

زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه

زمان پخت: 3 الی 4 ساعت

مواد اولیه : برای 8 نفر

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره 350 گرم
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت 400 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
کرفس خرد شده 2/1 پیمانه
پونه کوهی یا ریحان 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه 4/1 قاشق سوپخوری
سیر 2 عدد
برگ بو 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 300 گرم
هویج پوست کنده و خرد شده 1 پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده 2/1 پیمانه
جو زود پز 3/2 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 5/1 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).

گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

منبع: بیتوته

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

6 + 4 =

مطالب پیشنهادی

فهرست