آشپزیآموزش

ته چین مرغ

tahchinmorgh

مواد لازم:

برنج      ۷۵۰گرم  

مرغ         ۵/۱ کیلو

 ماست     ۷۵۰گرم

تخم مرغ       ۴عدد

 زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را پاک کنیدوپس از شستن خیس کنید .در یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید وبه جوش آورید .بعد برنج خیس شده را در آب جوش بریزید وقتی زیر دندانتان چند دانه برنج را امتحان کردید ومراحل پخت انجام شد برنج را آبکش کنید وکمی آب نیمگرم بریزید تا شوری ولزجی آن ازبین برود. چند ساعت قبل از پختن برنج مرغ را تمیز شسته وبامقداری آب ونمک وفلفل وزردچوبه آبپز کنید وبعد در روغن سرخ کنید تا مرغ ترد ولذیذ شود.وحالا در یک قابلمه مناسب ۳ قاشق روغن بریزید وروی شعله ملایم اجاق بگذارید ابتدا ماست را  کاملا به همزده وتخم مرغ را در یک ظرف دیگر شکسته وبه هم می زنیم وبا ماست مخلوط می کنیم و بعد زعفران را اضافه میکنیم وبرنج را داخل مواد ریخته و به هم می زنیم ودر قابلمه با لایه مناسب میریزیم وبعد مرغ ریش ریش شده را لایه به لایه اضافه میکنیم تا مرغ و برنج تمام شود اضافه ماست و زعفران را روی برنج میریزیم وروی آن را با کمی فشار صاف میکنیم تا یه هم بچسبد.بعد از گرفتن عرق پلو که در لحظات اولیه با شعله زیاد حاصل می شود دهانه قابلمه را با دم کنی بپوشانید وشعله را کم کنید وتا ۱ساعت صبر کنید تا برنج دم بکشد مقداری زعفران را در آب حل کنید وبا مقداری برنج رنگ درست کنید وته چین را تزیین کنید و۴ قاشق روغن راداغ کننید وروی ته چین بپاشید وبعد از اتمام کار قابلمه ته چین را در دیس گرد برگردانید.

منبع: “کدبانوی دیجیتالی”

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا