آشپزی

طرز تهیه مش ماش مرغ

mashmash

در تهیه ی مش ماش ابتدا برش هاى سینه مرغ را با ( با پیازرنده شده ، زعفران ، آب لیموى تازه ، خردل ، نمک و فلفل ) مزه دار میکنیم. مش ماش مرغ را در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم .

آماده سازی : 45 دقیقه  
پخت : 30 دقیقه  

مواد لازم جهت برای 5 نفر :

قارچ  1 بسته
 شیر  1 پیمانه
 آرد سفید  به میزان لازم ( کمی )
 پوره سیب زمینی  به میزان لازم
* بروکلی به میزان لازم
پاین نات (دانه میوه کاج ) به میزان لازم ( کمی )

* بروکلی ( برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده )

طرز تهیه :
برش هاى سینه مرغ را با ( با پیازرنده شده ، زعفران ، آب لیموى تازه ، خردل ، نمک و فلفل ) مزه دار میکنیم ( حداقل دو ساعت در یخچال بماند ).

1) قارچ ها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم .
2) برش هاى سینه مرغ مزه دار شده را با کمى روغن زیتون روى حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد قارچ ها را اضافه میکنیم . شیر را با کمى آرد مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه میکنیم . و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم .

منبع : beryooni.com

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا