برش درست هندوانه برای حفظ ویتامین ها, برش درست هندوانه, برش درست هندوانه برای حفظ ویتامین ها, هندوانه

برش درست هندوانه برای حفظ ویتامین ها

خانه داری

رش درست هندوانه بهترین نوع برش هندوانه ,از بین بردن خاصیت هندوانه با برش,نحوه نگهداری از هندوانه,خواص هندوانه,خاصیت هندوانه,بهترین روش بریدن هندوانه,نگهداری هندوانه در یخچال,تزیین هندوانه,ایران مطلب

برش درست هندوانه برای حفظ ویتامین ها (عکس)ایران مطلب : آیا شما هندوانه تان را به 2 قاچ تقسیم می کنید؟ اگر این کار را انجام می دهید کاملا در اشتباه هستید. بهترین روش برای بریدن هندوانه برای حفظ ویتامین ها را در این بخش ببینید.

هندوانه یک میوه پرطرفدار و در عین حال سرشلار از خاصیت فصل تابستان است که برش این میوه فوت و فن خود را دارد که با رعایت نکردن آن تمام ویتامین های آن را از بین خواهید برد پس این بخش را به دقت دنبال کنید تا بهترین و مناسب ترین نوع برش هندوانه را ببینید.

به جای دادن برش های عرضی به هندوانه و همانطور که معمولا ما انجام می دهیم یعنی 2 قاچ کردن و بعد هم تکه تکه کردن عرضی این روش را که در تصویر می بینید دنبال کنید.

جالب است بدانید که زمانی که شما برش هندوانه را قاچ می کنید و قسمتی را میل و قسمتی باقی می میاند اگر روی سطح قسمت باقی مانده را نپوشانید به دلیل تبخیر آب درون هندوانه و به دنبال آن از بین رفتن ویتامین های هندوانه، قسمت باقی مانده ویتامین خواصی نخواهد داشت اما با این نوع برشی که دیدید هندوانه بدون از دست دادن ویتامین ها و تغییر در رنگ و آبدار بودنش باقی می ماند.

منبع: www.chehnews.ir

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پنج × سه =

فهرست